Vizita ambasadorului SUA la Restaurantul Class

Intalnire PIMM Satu Mare Ambasador SUA 3Excelența Sa Hans G. Klemm, ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, a avut miercuri dimineața (24.04.2019) o întâlnire cu reprezentanți ai Patronatului Întreprinderilor Mici și Mijlocii Satu Mare (PIMM), filiala locală a Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR). Întâlnirea a avut loc la restaurantul Class și a fost singura din cadrul scurtei vizite pe care ambasadorul a făcut-o în Satu Mare.

Citește mai departe Write comment (0 Comments)

Noi preparate de post în meniu

   recipe FatFreeCarrotCake 410x328   Un client fidel ne semnala îngrijorat că au dispărut preparatele de post sau vegetariene din lista noastră de meniu. În ultima vreme am adus foarte multe modificări meniului nostru: am regândit preparatele și ingredientele acestora, am eliminat preparate ce nu mai corespund exigențelor noastre, dar mai ales am împrospătat meniul cu rețete noi. O bună perioadă de timp meniul a fost într-o continuă schimbare.

Citește mai departe Write comment (0 Comments)

Noul gust CLASS

        26910365 1575343599217276 4115015580871513811 o copy copyA sosit vremea să vă împărtășim un secret - unul pe care l-am pregătit cu multă atenție de ceva vreme. Micile schimbări pe care le-ați văzut în ultima vreme la Class, dintre care cele mai recente sunt introducerea de noi deserturi în lista de meniuri și noi preparate pentru prânzul Business, sunt părți ale unei schimbări mai mari ce cuprinde, practic, fiecare aspect al muncii noastre, iar această schimbarea este rodul ambiției echipei noastre de a deveni tot mai buni în ceea ce facem.

Citește mai departe Write comment (0 Comments)

Preparate marca Class la Optivog

       La Restaurantul Class primim multe cereri de catering pentru evenimente care mai de care mai variate: de la simple zile de naștere pentru cei dragi, la inaugurări și celebrări business, la dineuri oficiale cu ocazia vizitelor înalților demnitari în județul nostru. Motivul este, evident, seriozitatea, implicarea și calitatea de care dăm întotdeauna dovadă.

Citește mai departe Write comment (0 Comments)

Câștigătorii concursului „O degustare de deserturi franțuzești”

       Zilele trecute, Restaurantul Class și-a ales câștigătorul pentru concursul „O degustare de deserturi franțuzești”. Norocoșii au fost Brigitte și Iulian Cernat, iar mesajul cu care ne-au cucerit a fost acesta: „ vreau sa impart deserturile Class cu tine pentru ca esti cel mai minunat sot din lume si pentru ca restaurantul Class este restaurantul nostru de suflet, acolo unde am sarbatorit cele mai importante momente din viata noastra.”

Citește mai departe Write comment (0 Comments)

Colaborarea cu Infinity Ballroom Satu Mare

       Duminica aceasta (24.09.2017) a fost mare sărbătoare în familia Vila Class. Fiul nostru, Armin, și, de acum fiica noastră, Henrietta, și-au unit destinele pentru totdeauna. Nunta a fost una de basm... și poate odată vom avea prilejul să vă spunem toată povestea ei!... Acum, însă, simțim nevoia să vă spunem despre o altă întâlnire plăcută: cea dintre echipa Vila Class și echipa Infinity Ballroom Satu Mare. Nunta a avut loc pe strada Odoreului nr. 11, la sala lor de evenimente și a însemnat colaborarea dintre noi și ei.

Citește mai departe Write comment (0 Comments)

Câștigătorii concursului "O noapte de neuitat la Vila Class"

       Concursul "O noapte de neuitat la Vila Class" s-a încheiat. V-am cerut să ne spuneți ce vă place cel mai mult la Vila Class și am avut parte de multe răspunsuri calde și frumoase, care se refereau la mai toate lucrurile care se întâmplă la Vila Class: de la mâncarea minunată, la servirea elegantă; de la condițiile minunate din hotel, la grădină de vară răcoroasă; de la oamenii faini care lucrează, la tablourile cu plante vii din recepția hotelului - nimic nu pare să fi fost lăsat deoparte.

Citește mai departe Write comment (0 Comments)

Concurs: o noapte de neuitat la Vila Class

InteriorVila Class**** e o oază de liniște în mijlocul orașului, iar acest lucru îl știe toată lumea, însă nu toți au ocazia să petreacă o noapte în elegantul nostru hotel de patru stele. Tocmai de aceea, profitând și de căldura mare din aceaste zile, ne-am gândit să scoatem la concurs cea mai frumoasă, cea mai romantică și cea mai luxoasă cameră a hotelului Vila Class, camera Deluxe Premium. Spațioasă și cu un design modern, dotată cu tot ceea ce înseamnă un smart room, pat king size confortabil, aer condiționat, dar mai ales cu un jacuzzi în cameră, Deluxe Premium este cea mai râvnită cameră de la Vila Class****, atât de cei care doresc o noapte de neuitat alături de perechea lor, cât și de cei cărora pur și simplu le place să se bucure de viață.

Citește mai departe Write comment (0 Comments)

Casă de piatră, Diana și Florin Gardoș

4    Zilele la Vila Class sunt mereu pline de suprize și poți fi sigur că în fiecare zi se va întâmpla ceva nou și cu totul deosebit. Ca, de exemplu, weekendul ce tocmai a trecut... Doi tineri îndrăgostiți au hotărât ca ceremonia lor de stare civilă să se facă în grădina de vară a restaurantului nostru. Și, ca și cum aceasta n-ar fi destul, cine credeți că erau cei doi îndrăgostiți? Florin Gardoș și Diana Mich!

Citește mai departe Write comment (0 Comments)

Hotelul Vila Class aniversează un an

booking award 2  Hotelul Vila Class aniversează un an de la deschidere și tot ce putem spune e că a fost un an incredibil. Pentru mulți dintre noi, Vila Class a devenit o a doua casă – locul unde vii și te simți ca în familie; locul unde timpul trece repede și lucrul nu este obositor, ci, mai degrabă, bucurie și relaxare. De cum ai intrat pe poartă, te întâmpină pretutindeni oameni veseli și zâmbitori, semn că toată lumea iubește ceea ce face, și n-ar schimba acest lucru cu nimic în lume. Colectivul este puternic, unit, profesionist și mereu la înălțimea așteptărilor, iar pentru asta suntem mândri.

Citește mai departe Write comment (0 Comments)

Rezultatele concursului de Ziua Îndrăgostiților

wht cute romance hand Love HANDinHAND hands sexy lover romatic Couples green romantic holding hands 2 large       Concursul de Ziua Îndrăgostiților „Spune-i TE IUBESC și iei cina la Vila Class” organizat de Vila Class a luat sfârșit. Trebuie să vă mărturisim că de-a lungul acestor zile ne-am bucurat în fiecare zi văzând numărul tot mai mare de persoane care își mărturiseau dragostea pentru perechea lor. Ceea ce ne-a luminat ziua a fost că, deși totul se întâmpla în mediul online, puteai simți de la distanță bucuria cu care fiecare spunea „te iubesc!”. Pur și simplu, radiau de fericire - iubirea îi făcea să strălucească, pentru că, nu-i așa?, iubirea scoate la lumină tot ceea ce e mai frumos în oameni.

Citește mai departe Write comment (0 Comments)

Spune-i TE IUBESC și luați cina la Vila Class

FINAL     Se apropie cu pași repezi cea mai iubită sărbătoare a îndrăgostiților de pretutindenea, Ziua Îndrăgostiților. La Vila Class pregătirile au început de mult cu găsirea unor rețete speciale și pregătirea unui meniu pe măsura evenimentului, așa încât cei care vor alege să sărbătorească la Vila Class, vor avea parte de o tratație aleasă.
     Dar surprizele nu se opresc aici. În acest an ne-am propus să organizăm un concurs și să le oferim unor îndrăgostiți posibilitatea de a sărbători cu mare fast, fără ca, însă, să se îngrijească de pregătirea celor necesare. Cu alte cuvinte, Vila Class va premia doi îndrăgostiți cu o cină romantică la restaurantul nostru. Și tot ceea ce trebuie să faceți este să ne arătați nouă și lumii întregi că vă iubiți.

Citește mai departe Write comment (0 Comments)

Poveștile Class

Intrare Vila ClassDe când s-a născut Vila Class, trăim o poveste frumoasă, ce adesea pare prea frumoasă pentru a fi adevărată; un vis plăcut din care, însă, n-am vrea să ne trezim vreodată. Este o poveste despre muncă, dedicare și perseverență; o poveste despre oameni minunați și plini de pasiune, care trăiesc zi de zi bucuria de a clădi ceva extraordinar. Și nu mă refer aici la un simplu brand - nu! Vila Class este mult mai mult de atât; este ceva viu și însuflețit - e parte din sufletul nostru și e fiecare dintre noi, oricât de mic și neînsemnat ar părea la prima vedere rostul său aici. Orice om care ne-a călcat vreodată pragul a putut simți acest lucru, a putut trăi dăruirea noastră în tot ceea ce facem și a plecat de aici plăcut impresionat de dragostea noastră. Noi, la rândul nostru, ne bucurăm de fiecare dată că putem să aducem atât de multă fericire în inimile voastre.

Citește mai departe Write comment (2 Comments)