Hotelul Vila Class aniversează un an

booking award 2  Hotelul Vila Class aniversează un an de la deschidere și tot ce putem spune e că a fost un an incredibil. Pentru mulți dintre noi, Vila Class a devenit o a doua casă – locul unde vii și te simți ca în familie; locul unde timpul trece repede și lucrul nu este obositor, ci, mai degrabă, bucurie și relaxare. De cum ai intrat pe poartă, te întâmpină pretutindeni oameni veseli și zâmbitori, semn că toată lumea iubește ceea ce face, și n-ar schimba acest lucru cu nimic în lume. Colectivul este puternic, unit, profesionist și mereu la înălțimea așteptărilor, iar pentru asta suntem mândri.


  Acesta este și motivul pentru care toate personalitățile importante aflate în trecere prin Satu Mare ne calcă pragul: de la însuși președintele țării, domnul Klaus Iohannis, la diverși miniștri și oameni politici, la vedete autohtone, precum Andra, sau fotbaliști cu renume, toți au ales să mănânce și să doarmă la Vila Class. Acest lucru ne onorează, dar ne și responsabilizează să luptăm și mai tare pentru a ne impresiona clienții; ne impulsinează să dorim mereu să ne autodepășim și să devenim și mai buni în ceea ce facem.
      Un singur regret avem: faptul că nu îi putem primi pe toți cei ce doresc să stea la noi. Hotelul este mai tot timpul ocupat, iar cererile de cazare se înmulțesc pe zi ce trece. De aceea, pentru a fi siguri că veți putea înnopta la noi, e de preferat să faceți rezervarea cu cel puțin două săptămâni înainte.
     Clienții sunt de fiecare dată impresionați, iar laudele lor sunt mereu la superlativ - comparațiile făcute sunt adesea cu hoteluri de renume din întreaga lume. Suntem copleșiți de asta și ne e teamă să le dăm crezare, dar, în același timp, prindem putere pentru a merge și mai departe pe acest drum, pentru a lua un avânt și mai mare, și pentru a căuta noi și noi posibilități de a ne depăși pe noi înșine – acest lucru e cert: nu credem în bariere!
      Cât despre cuvintele clienților noștri, dacă sunt ele adevărate sau nu, nu putem și nu vrem să spunem – vă invităm să vă convingeți cu ochii dumneavoastră! Oricum ar fi, noi le mulțumim și vă mulțumim tuturor, și puteți fi siguri că povestea Class continuă!