Colaborarea cu Infinity Ballroom Satu Mare

       Duminica aceasta (24.09.2017) a fost mare sărbătoare în familia Vila Class. Fiul nostru, Armin, și, de acum fiica noastră, Henrietta, și-au unit destinele pentru totdeauna. Nunta a fost una de basm... și poate odată vom avea prilejul să vă spunem toată povestea ei!... Acum, însă, simțim nevoia să vă spunem despre o altă întâlnire plăcută: cea dintre echipa Vila Class și echipa Infinity Ballroom Satu Mare. Nunta a avut loc pe strada Odoreului nr. 11, la sala lor de evenimente și a însemnat colaborarea dintre noi și ei.

        Partea interesantă e că, deși, teoretic, sunt concurența noastră, noi am găsit acolo niște prieteni, fapt pentru care le mulțumim! Sorin și Gianina, managerii de la Infinity ne-au surprins plăcut și ne-au câștigat inimile prin căldura lor, prin deschiderea de care au dat dovadă tuturor dorințelor noastre, prin devotamentul cu care s-au luptat să le împlinească, prin seriozitatea și implicarea cu care s-au îngrijit de bunul mers al lucrurilor, dar, cel mai important, prin omenia pe care ne-au arătat-o, căci da!, dincolo de toate cele materiale, suntem cu toții oameni. Clișeu sau nu, întâlnirea aceasta a fost una între oameni și prieteni, nu între colegi sau concurenți. Noi asta am simțit și, uite! înainte să vă vorbim despre nunta în sine și ce a însemnat evenimentul pentru noi, simțim nevoia să vă spunem despre oamenii pe care i-am întâlnit!
       Și dacă tot suntem la capitolul oameni, vrem să aducem clasicele complimente duo-ului de chefi: Daniel, maestrul culinar de la Infinity, și Norbert, artistul din bucătăria Vila Class, pentru că împreună ne-au delectat simțurile cu adevărate capodopere gastronomice, delicioase și rafinate în același timp. Locul este splendid, iar standardul cerut de noi a fost unul ridicat, unul pe care echipa Infinity Ballroom a reușit să-l atingă fără nicio problemă, ba chiar ne-au surprins și ne-au impresionat cu unele lucruri și detalii, dar mai ales prin profesionalismul, dedicația și căldură sufletească. Invitații au avut, de-asemenea, numai cuvinte de laudă mărturisind că au trăit o noapte cu adevărat magică.
       Acest lucru îl vom mărturisi și noi cu fiecare ocazie, și vă încurajăm cu drag ca, atunci când nevoia o cere și Restaurantul Vila Class nu mai este disponibil ;) să apelați cu încredere la ei.
       Pe curând!