Despre noi

Povestea Class

De 12 ani am început să scriem împreună povestea Class, o poveste fascinantă despre gusturi fine, despre arome deosebite, despre lucruri făcute cu dragoste chiar și atunci când este vorba despre … o porție de mâncare. Și asta pentru că este vorba despre mult mai mult: despre povestea unei vieți trăite frumos, alături de oameni apropiați.

Am fost receptivi la sugestiile clienților și ne-am îmbunătățit constant serviciile. Am acumulat experiență si am constatat că pentru a fi fericiți oamenilor le trebuie nu doar o porție de mâncare, ci preparate făcute cu respect și dragoste.

Beneficiem de o poziționare avantajoasă, la cinci minute de centrul istoric, destul de aproape de inima orașului Satu Mare pentru a avea toate facilitățile la îndemână și suficient de departe pentru a te retrage în liniște după o zi istovitoare.

Fiind într-o locație cu arhitectură am încercat să dăm o identitate locului. Am ales să decorăm restaurantul în stil Art Nouveau folosind, în general, non-culori la finisaje pentru a realiza legatura cu exteriorul, dar am vrut să încălzim atmosfera prin aplicarea grinzilor de lemn și a tabloului vegetal. Am adăugat ambianța șemineelor astfel încât rezultatul să fie o atmosferă caldă, relaxantă și primitoare.

Primul ”Mulțumesc” îl datorăm maestrului bucătar și prietenului nostru Petre Bader, din Arad, cel care a pus piatra de temelie a bucătăriei Class. El a implementat tot ceea ce ține de concept, fiind ceva nou pe piața din Satu Mare și un trend internațional. Maestrul Petre a adus la Satu Mare stilul de gătit creativ, asezonat cu gusturi fine și ingrediente de cea mai bună calitate. Fiecare preparat care ieșea din mâinile sale era un festin și o sărbătoare a vieții. Acum îi păstrăm memoria și continuăm să ne ghidăm după principiile sale.

Bucătarii noștri sunt adevărați maeștri în artele culinare, iar dăruirea, perseverența lor și a întregii echipe a făcut ca împreună să realizăm un brand apreciat și respectat. Am respectat întodeauna valorile care ne-au definit de la început pe această piață: marca ”Elegance restaurant” și sloganul ”Prestigiu și tradiție”. Experiența dobândită în acești ani a făcut să fim mereu cei care inovează.

Angajații noștri au devenit în timp partenerii noștri, oameni care prin dragoste față de meseria lor încearcă în fiecare zi perfecțiunea în artele culinare. Prin atenția la detalii, prin promovarea cu consecvență a serviciilor de calitate, am reușit în 12 ani să fim un etalon pe piața de servicii premium și un exemplu că lucrurile mari se pot face doar cu multă dragoste.

Mergem mai departe!

În 2016, Povestea Class merge mai departe, se dezvoltă și aduce în mijlocul ei orașul în care a început. Hotelul "Vila Class" este parte a acestei povești de succes și carte de vizită a orașului.

Hotelul "Vila Class" este decorat în stil contemporan de arhitecți și designeri vizionari și beneficiază de toate facilitățile camerelor business: Smart TV, media hub și internet wi-fi, alături de o sală de conferințe dotată cu tehnologie modernă. Ne dorim ca Hotelul "Vila Class" să ofere confortul dorit chiar și de cei mai pretențioși clienți.

Ambianța oferită de camerele Vilei Class îți oferă oportunitatea de a călători în timp, în vechiul oraș aristocratic, prin tablourile pictate de un artist local, care decorează camerele într-un mod fermecător, alături de selecția de vinuri de la Crama Rătești din județul Satu Mare.

În încercarea de a oferi oaspeților noștri tot confortul, deschidem în același timp Agenția de turism Class.

Fie că este vorba despre o masă în familie sau între prieteni, o conferință, un training sau o petrecere privată, o delegație în interes de serviciu sau un City Break în Nord-Vestul României, Hotelul "Vila Class" este alegerea bună!

Vă mulțumesc pentru că de 12 ani sunteți parte a familiei Class.

Vă invit să continuăm împreună această frumoasă poveste!

Manager Daniela Chitaș