Bine ai venit la Vila Class!


Situată la cinci minute de centru, Hotelul Vila Class **** este o vilă turistică de 4 stele Luxury, se află în zona istorică a orașului Satu Mare, destul de aproape de centru pentru a avea toate facilitățile la îndemână și suficient de departe pentru a te retrage în liniște după o zi istovitoare.

Hotelul "Vila Class" se află la 5 minute de Gara orașului Satu Mare și la 15 minute cu mașina de Aeroportul Internațional.

Hotelul "Vila Class" este decorată în stil contemporan de arhitecți și designeri vizionari și beneficiază de toate facilitățile camerelor business: Smart TV, media hub și internet wi-fi, alături de o sală de conferințe dotată cu tehnologie modernă.

Ambianța oferită de camerele hotelului îți oferă oportunitatea de a călători în timp, în vechiul oraș aristocratic, prin tablourile pictate de un artist local, care decorează camerele într-un mod fermecător, alături de selecția de vinuri de la renumita ”Cramă Rătești“ din județul Satu Mare.

Hotelul "Vila Class" este dotată cu aparatură performantă și internet de mare viteză.

Dacă ești în vacanță, dacă ai o călătorie de afaceri, dacă vrei să te relaxezi sau să stai într-un loc de excepție, te invit la Hotelul "Vila Class". Merită fiecare clipă!

Formalitățile de check-out se pot face confortabil până la ora 12.00, astfel încât oaspeții noștri să se poată relaxa cu încă o ceașcă de cafea.

Hotelul "Vila Class" este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de arhitectură, gastronomie și cultură.