Spune-i TE IUBESC și luați cina la Vila Class

FINAL     Se apropie cu pași repezi cea mai iubită sărbătoare a îndrăgostiților de pretutindenea, Ziua Îndrăgostiților. La Vila Class pregătirile au început de mult cu găsirea unor rețete speciale și pregătirea unui meniu pe măsura evenimentului, așa încât cei care vor alege să sărbătorească la Vila Class, vor avea parte de o tratație aleasă.
     Dar surprizele nu se opresc aici. În acest an ne-am propus să organizăm un concurs și să le oferim unor îndrăgostiți posibilitatea de a sărbători cu mare fast, fără ca, însă, să se îngrijească de pregătirea celor necesare. Cu alte cuvinte, Vila Class va premia doi îndrăgostiți cu o cină romantică la restaurantul nostru. Și tot ceea ce trebuie să faceți este să ne arătați nouă și lumii întregi că vă iubiți.


     Cum? Foarte simplu! Scrie un comentariu la postarea de pe Facebook care anunță acest concurs, în care să spui mare și tare „TE IUBESC!” persoanei iubite, cu care dorești să iei cina la Vila Class. De exemplu: TE IUBESC, Maria! (nimic nu te împiedică să fii creativ cu declarația ta de dragoste și să scrii cuvinte alese, doar să nu uiți numele persoanei iubite!) Apoi dă share la postare (click pe SHARE de sub poza la care tocmai ai scris comentariu) pentru ca toți prietenii tăi să vadă cât de mare este dragostea ta, și gata!
     Noi vom da răgaz până miercuri, 15 februarie, ora 23:59 pentru a se înscrie cât mai mulți participanți, iar apoi vom spune „stop” înscrierilor. În data de 16 februarie, adică joi, vom alege aleator un câștigător, pe care îl vom anunța atât pe pagina Vila Class de Facebook, cât și prin mesaj privat. Nu uitați să verificați mesajele primite!
     Premiul va putea fi revendicat în oricare seară din weekendul imediat următor, de vineri până duminică, adică din 17 februarie până în seara de 19 februarie și va consta, după cum am menționat, într-o cină romantică, cu fastul și dichisul de rigoare, în limita a o sută RON.
     Nu știu cum sunteți voi, dar noi de-abia ne stăpânim emoțiile. Așteptăm cu mare drag să-i sărbătorim pe îndrăgostiți, deci fie ca cel mai îndrăgostit să câștige!