CONCURS: o degustare de deserturi franțuzești

       IMG 20171120 WA0024 copyCare este primul lucru ce vă vine în minte când vă gândiți la luna decembrie? Ei, bine... noi ne gândim la cadouri. Și pentru că știm că nu suntem singurii oameni, maturi și în toată firea, copii la acest capitol, ne-am gândit să vă facem un cadou: o degustare de deserturi rafinate.


       În ultima vreme ați tot auzit de noile deserturi franțuzești pe care plănuim să le introducem în meniu, iar în câteva ocazii ați putut să le vedeți în poze. Acum, Restaurantul Class va face sărbătorile cuiva mai dulci, și-l va invita să încerce 4 deserturi deosebite din viitoarea listă de meniu. Și cum nimeni nu poate mânca atât de mult singur (nu băgăm mâna în foc ;) ) câștigătorul concursului își va putea aduce însoțitori să-l ajute.
       Noi suntem curioși cine este atât de deosebit în viața dumneavoastră încât să fiți de acord să împărțiți cele 4 deserturi. Tocmai în asta va consta concursul: cei care vor să participe, trebuie să dea like pe Facebook la postare și să scrie un comentariu cu numele persoanei (sau a persoanelor ) alese, cuvintele „vreau să împart deserturile Class cu tine (cu voi) deoarece...” urmat de motivul dumneavoastră. Exemplu: „Ioana vreau să împart deserturile Class cu tine deoarece ești o prietenă bună”.
       Concursul se va încheia în noaptea de 5 decembrie, ora 23:59. Echipa Class va citi toate comentariile și va alege prin vot câștigătorul unei degustări de deserturi franțuzești. Acesta va fi anunțat în data de 6 decembrie. Seara cu pricina va fi vineri, 8 decembrie, când maestrul nostru bucătar va pregăti cele 4 suprize dulci pentru o degustare de pomină.
       Succes!

P.S. Se pot înscrie și cei care nu vor să împartă desertul cu nimeni (sau cu cineva anume :P). Și în acest caz ne interesează să știm motivul. Exemplu: „NU vreau să împart deserturile Class cu nimeni (numele) deoarece...Class!”