Concurs: o noapte de neuitat la Vila Class

InteriorVila Class**** e o oază de liniște în mijlocul orașului, iar acest lucru îl știe toată lumea, însă nu toți au ocazia să petreacă o noapte în elegantul nostru hotel de patru stele. Tocmai de aceea, profitând și de căldura mare din aceaste zile, ne-am gândit să scoatem la concurs cea mai frumoasă, cea mai romantică și cea mai luxoasă cameră a hotelului Vila Class, camera Deluxe Premium. Spațioasă și cu un design modern, dotată cu tot ceea ce înseamnă un smart room, pat king size confortabil, aer condiționat, dar mai ales cu un jacuzzi în cameră, Deluxe Premium este cea mai râvnită cameră de la Vila Class****, atât de cei care doresc o noapte de neuitat alături de perechea lor, cât și de cei cărora pur și simplu le place să se bucure de viață.

       Doi îndrăgostiți vor avea posibilitatea de a petrece gratuit o noapte de neuitat în camera Deluxe Premium, iar pentru asta, tot ceea ce trebuie să faceți este:
- să scrieți un comentariu la postarea de pe pagina noastră de Facebook care anunță acest concurs, prin care să ne spuneți ce vă place cel mai mult la Vila Class, iar apoi să dați LIKE și SHARE la această postare.
       Puteți face acest lucru până marți, 8 August, ora 23:59, moment în care noi vom spune „STOP” concursului, urmând ca miercuri, 9 August să anunțăm cine sunt fericiții câștigători. După cum spuneam, premiul constă într-o noapte petrecută în cea mai frumoasă cameră de la Vila Class****, camera Deluxe Premium. Îndrăgostiții sunt așteptați să se cazeze vineri, 11 August, oricând după ora 15:00 și se vor putea bucura de cameră toată noaptea. Dimineața, cei doi vor fi întâmpinați cu un mic dejun copios cum numai la Class întâlnești.
       Acestea fiind spuse, așteptăm cu nerăbdare comentariile voastre. Succes!

 

34 5