Casă de piatră, Diana și Florin Gardoș

4    Zilele la Vila Class sunt mereu pline de suprize și poți fi sigur că în fiecare zi se va întâmpla ceva nou și cu totul deosebit. Ca, de exemplu, weekendul ce tocmai a trecut... Doi tineri îndrăgostiți au hotărât ca ceremonia lor de stare civilă să se facă în grădina de vară a restaurantului nostru. Și, ca și cum aceasta n-ar fi destul, cine credeți că erau cei doi îndrăgostiți? Florin Gardoș și Diana Mich!


      Celebrul fotbalist internațional și frumoasa lui iubită, niște „de-ai casei” pentru Restaurantul Vila Class, ne-au făcut onoarea de trăi cel mai important eveniment al vieții lor, momentul în care își unesc destinele și spun „DA!” răspicat iubirii lor, în mijlocul nostru, sub organizarea noastră. Și chiar dacă suntem obișnuiți cu evenimente deosebite și personalități de vază, suntem la fel de emoționați de fiecare dată, iar sâmbăta aceasta nu a fost nicio excepție.
      Pregătirile au fost intense și, ca de fiecare dată, ne-am străduit să ne depășim limitele și să găsim noi și noi modalități de a ne impresiona oaspeții. Decorul a fost unul de vis, ceremonia liniștită și plină de emoție, iar dragostea a curs din belșug. Deși prinși cu treburile organizatorice, fiecare membru al echipe Class a putut fi văzut cum, adesea, prins de vraja momentului, se oprește în loc și cade în visare, copleșit de frumusețea lucrului ce îi este dat să-l trăiască. Și dacă noi am trăit atât de intens momentul, nu vă imaginați cum l-au trăit invitații!
      După acest moment, invitații au fost poftiți la masă. Meniul a fost atent gândit pentru a se ridica la înălțimea evenimentului și acest lucru s-a putut citi cu ușurință pe chipurile celor ce s-au așezat la masă. Finalul zilei, a adus cu sine un alt moment emoționant, atunci când familiile celor doi au ținut neapărat să își exprime recunoștința față de echipa Vila Class și să ne mulțumească pentru seriozitate, implicarea și devotamentul cu care i-am întâmpinat. Ne-au spus că evenimentul a fost cu mult peste așteptări lor și ne sunt recunoscători că am reușit să le facem celor doi ziua cu adevărat deosebită. Suntem copleșiți de laudele lor, cu atât mai mult cu cât plănuiam să fim noi cei care să ne exprimăm recunoștința pentru onoarea de fi gazdele căsătoriei celor doi tineri.
      Le mulțumim tuturor, iar celor doi tineri, Florin și Diana, le dorim numai fericire pe drumul pe care au pornit împreună, mult succes pe plan profesional și Doamne ajută! să găzduim cât de curând masa de după botez!

Iată câteva poze de la eveniment.

12345678