Noi preparate de post în meniu

   recipe FatFreeCarrotCake 410x328   Un client fidel ne semnala îngrijorat că au dispărut preparatele de post sau vegetariene din lista noastră de meniu. În ultima vreme am adus foarte multe modificări meniului nostru: am regândit preparatele și ingredientele acestora, am eliminat preparate ce nu mai corespund exigențelor noastre, dar mai ales am împrospătat meniul cu rețete noi. O bună perioadă de timp meniul a fost într-o continuă schimbare.


       Zilele acestea a fost rândul preparatelor de post. Am pregătit o nouă listă de preparate pentru această secțiune, mult mai variată, îmbunătățită cu rețete ce au un iz exotic. Cartofii aromatizați cu legume tempura și sos salsa; anghinarele cu tofu afumat și roșii confiate; wrapul mediteran cu cartofi la cuptor cu sos „ O Mie de Insule” sau carrot cake-ul cu sos de vișine și migdale sunt doar câteva dintre recomandările noastre. Am lucrat mult la preparate și la rețete, și tocmai de aceea nu am reușit decât relativ târziu să ne hotărâm care dintre preparate să ajungă și în meniu.
      Lista de meniu este publicată pe site-ul nostru. Noi, însă, vă invităm să luați masa la Restaurantul Class, iar apoi să ne transmiteți impresia dumneavoastră despre noile preparate. Sperăm din tot sufletul ca eforturile noastre de a îmbunătăți meniul să fie și pe gustul dumneavoastră.
      Post cu folos tuturor!