Rezultatele concursului de Ziua Îndrăgostiților

wht cute romance hand Love HANDinHAND hands sexy lover romatic Couples green romantic holding hands 2 large       Concursul de Ziua Îndrăgostiților „Spune-i TE IUBESC și iei cina la Vila Class” organizat de Vila Class a luat sfârșit. Trebuie să vă mărturisim că de-a lungul acestor zile ne-am bucurat în fiecare zi văzând numărul tot mai mare de persoane care își mărturiseau dragostea pentru perechea lor. Ceea ce ne-a luminat ziua a fost că, deși totul se întâmpla în mediul online, puteai simți de la distanță bucuria cu care fiecare spunea „te iubesc!”. Pur și simplu, radiau de fericire - iubirea îi făcea să strălucească, pentru că, nu-i așa?, iubirea scoate la lumină tot ceea ce e mai frumos în oameni.


       Îndrăgostiții noștri au fost tineri, mai puțin tineri, au fost căsătoriți, unii care visau la căsătorie sau alții care pur și simplu savurau clipa. De aceea, dacă am învățat un lucru din această experiență, este faptul că dragostea nu are limite. Ea este a tuturor, atât a celor ce abia acum pășesc cu adevărat pe drumul vieții, tinerii care descoperă și trăiesc cu emoție fiecare fior al iubirii lor, dar, mai ales, a celor pe care experiența vieții i-a făcut să trăiască o dragoste puternică, intensă, dar liniștită și bine-așezată, cu fundații solide și principii ferme, cu încrederea dobândită de-a lungul anilor și deplina dăruire de sine pe care doar viața în familie te poate face să o trăiești. Dragostea este a tuturor și fiecare vârstă are avantajele ei.
       Și pentru a demonstra că tot acest elogiu făcut iubirii internauților noștri nu este doar vorbărie goală, vă spune că ne-am decis ca, în loc de un singur premiu, așa cum am fusese inițial promisiunea noastră, să oferim două premii. Cu alte cuvinte, în loc de un singur câștigător, Vila Class premiază două perechi de îndrăgostiți.
       Prima pereche cărora zeii iubirii au ales să le zâmbească sunt soții Claudia și Ovidiu Mihuț. Căsătoriți de patru ani și fericiți alături de cei doi băieței ai lor, povestea lui Claudia și Ovidiu a început la un eveniment important din familie, unde s-au cunoscut. Frumoasă și plină de lipici, l-a fermecat din prima clipă pe cel ce, deși atunci nu știa, peste câțiva ani avea să-i devină soț. Dar, cum viața e plină de surprize, relația lor a trebuit să se dezvolte și să crească mai mult la telefon, deoarece Ovidiu locuia în străinătate. Tot răul spre bine, căci acest lucru i-a făcut să fie puternici și să se prețuiască unul pe altul și mai mult, atât de mult încât el s-a hotărât să se întoarcă în țară la iubita lui și să nu-i mai dea drumul niciodată de lângă el - au făcut nunta. Îi felicităm: ce rost are să aștepți când ai așa comoară lângă tine?!
       Cea de-a doua pereche de îndrăgostiți, Bianca și Vlad, sunt o pereche de visători. Tineri și dornici de a trăi din plin ceea ce viața are să le ofere, cei doi sunt împreună de patru ani. Și povestea lor a luat naștere pe neașteptate, „întâmplător”, după cum nu se poate mai frumos, „într-o seară de vară” care i-a prins, ia vrăjit și nu-i mai lasă să trăiască de atunci unul fără altul. De la o simplă discuție, dar care ascundea în ea multă emoție și fantezie, viața lor s-a schimbat rapid, drumurile lor s-au suprapus tot mai mult - mici făuritori de vise ce își croiesc zi de zi povestea fericirii lor.
       Ea, frumoasă și iubitoare; el, romantic incurabil, ne povestesc că secretul relației lor este îngăduința și înțelegerea pe care o au unul față de altul, iar acest lucru îi face să fie încrezători și plini de speranțe pentru viitorul ce le stă înainte. Noi ne bucurăm pentru ei și ne dorim ca toate visele lor să se împlinească.
       După cum se vede, sorții au ales frumos, și cum se putea altfel, când toți participanții noștri trăiesc, fiecare, povești de iubire cel puțin la fel de emoționante. Ne pare rău că nu i-am putut bucura pe toți, însă vor urma și alte ocazii. După cum spuneam și altă dată: povestea Class continuă!           

UPDATE

      Ziua Îndrăgostiților a trecut și câștigătorii au avut parte de o cină romantică la Restaurantul Vila Class. Bucuria a fost mare, iar mâncarea gustoasă, după cum se cuvenea. Îndrăgostiții noștri au fost atât de frumoși încât nu ne-am putut abține să nu le facem câteva poze pentru a le păstra ca amintire. Vi le arătăm și vouă și, nu uitați, să urmăriți pagina noastră de Facebook pentru alte concursuri și povești frumoase. Pe curând!

 Staff Vila Class 7Staff Vila Class 9Staff Vila Class 11Staff Vila Class 12Staff Vila Class 15Staff Vila Class 16Staff Vila Class 14