Noul gust CLASS

        26910365 1575343599217276 4115015580871513811 o copy copyA sosit vremea să vă împărtășim un secret - unul pe care l-am pregătit cu multă atenție de ceva vreme. Micile schimbări pe care le-ați văzut în ultima vreme la Class, dintre care cele mai recente sunt introducerea de noi deserturi în lista de meniuri și noi preparate pentru prânzul Business, sunt părți ale unei schimbări mai mari ce cuprinde, practic, fiecare aspect al muncii noastre, iar această schimbarea este rodul ambiției echipei noastre de a deveni tot mai buni în ceea ce facem.

       Mai exact, anii de experiență ai unora s-au întâlnit cu ambiția tinerească a altora și a dat naștere unui fior ce i-a cuprins și pe unii și pe alții deopotrivă: ideea că pot crea ceva măreț. Toți au pus umărul, toți au venit cu idei, toți au luptat să se depășească pe sine.
      Cea mai importantă schimbare, cea pe care o dezvăluim azi e schimbarea meniului: toate preparatele noastre vor avea parte de un upgrade sau vor lăsa locul altor preparate inedite. Măiestria bucătarilor noștri se va vedea în mâncăruri cu gusturi (și) mai fine, rețete îmbunătățite sau preparate nemaiîntâlnite – totul pentru ca gustul Class să devină inconfundabil și de neegalat.
      Schimbarea e cu atât mai mare cu cât maeștrii noștri bucătari au regândit tehnica de gătire, studiind intens în ultimele luni și experimentând diverse rețete ce necesită perseverență, totul pentru a găsi acel echilibrul fin ce face mâncarea să nu mai fie un simplu fel de mâncare, ci un preparat culinar de top. Mai multe detalii nu vă putem da, însă vă invităm pe toți să ne vizitați și să încercați noul gust Class – un gust pe care promitem că îl veți dori și mai mult.