Poveștile Class

Intrare Vila ClassDe când s-a născut Vila Class, trăim o poveste frumoasă, ce adesea pare prea frumoasă pentru a fi adevărată; un vis plăcut din care, însă, n-am vrea să ne trezim vreodată. Este o poveste despre muncă, dedicare și perseverență; o poveste despre oameni minunați și plini de pasiune, care trăiesc zi de zi bucuria de a clădi ceva extraordinar. Și nu mă refer aici la un simplu brand - nu! Vila Class este mult mai mult de atât; este ceva viu și însuflețit - e parte din sufletul nostru și e fiecare dintre noi, oricât de mic și neînsemnat ar părea la prima vedere rostul său aici. Orice om care ne-a călcat vreodată pragul a putut simți acest lucru, a putut trăi dăruirea noastră în tot ceea ce facem și a plecat de aici plăcut impresionat de dragostea noastră. Noi, la rândul nostru, ne bucurăm de fiecare dată că putem să aducem atât de multă fericire în inimile voastre.


Familia Class          S-au întâmplat atât de multe lucruri de când suntem împreună, iar asta ne-a unit în jurul unui singur crez, ne-a transformat din colegi în familie și ne-a dat același nume - „Vila Class”. Acest lucru ne dă puterea de a merge mai departe și de a scrie noi file de poveste, ne inspiră și ne impulsionează să împingem barierele și să ne depășim limitele pentru a putea excela și mai mult în ceea ce facem.
       Însă cea mai importantă parte a acestei povești sunteți voi, cei ce ne călcați pragul și de aceea ne vom strădui și mai mult să impresionăm de fiecare dată. Ne dorim să fiți mai mult decât simpli vizitatori - dorim să fiți parte a aceleași familii. Acesta este motivul pentru care scriem o nouă pagină a visului nostru, dar care, de această dată, va spune povestea voastră - Vila Class va fi și mai mult despre voi! Va fi o poveste presărată cu dragoste și căldură, una în care vom încerca să ne dăruim și mai mult iubirii voastre, și o vom face cu vârf și îndesat.
       Un prim pas este deschiderea unei noi rubrici a site-ului nostru www.vila-class.ro, intitulată „Poveștile Class”, în care veți găsi pagini din jurnalul nostru și prin care veți putea afla despre surprizele pe care vi le pregătim. Ce surprize? Am să vă dau un mic hint: v-am pregătit ceva deosebit pentru Ziua Îndrăgostiților. Așa că rămâneți aproape de noi: povestea continuă!