Câștigătorii concursului "O noapte de neuitat la Vila Class"

       Concursul "O noapte de neuitat la Vila Class" s-a încheiat. V-am cerut să ne spuneți ce vă place cel mai mult la Vila Class și am avut parte de multe răspunsuri calde și frumoase, care se refereau la mai toate lucrurile care se întâmplă la Vila Class: de la mâncarea minunată, la servirea elegantă; de la condițiile minunate din hotel, la grădină de vară răcoroasă; de la oamenii faini care lucrează, la tablourile cu plante vii din recepția hotelului - nimic nu pare să fi fost lăsat deoparte.

 

        Cuvintele voastre ne-au bucurat foarte mult. Vă mărturisim că, pentru a ne putea ridica la acest nivel de standarde, e nevoie de foarte multă muncă, implicare și devotament; pentru a oferi de fiecare dată celor care ne calcă pragul cele mai bune condiții și cea mai bună calitate, necesită adesea multe sacrificii, multă muncă, multe nopți în care...somnul nu este prima grijă, multe clipe departe de familie. Dar și satisfacția este pe măsură, căci Vila Class înseamnă pentru noi și bucurie; este și "oaza noastră de liniște din mijlocul orașului" în care ne refugiem atunci când șimțim nevoia să deconectăm de toate. Clienții noștri și oamenii pe care îi servim ne dau putere, ne întăresc, ne dau satisfacția și ne impulsionează să depășim orice obstacol.

       Același lucru s-a întâmplat și cu cuvintele spuse de voi în cadrul acestui concurs: ele ne-au încărcat bateriile pentru multă vreme de acuma înainte, ne-au dat forțe proaspete și idei noi prin care să încercăm să vă impresionăm.

        Și pentru că am promis și un câștigător, aceasta este Diana Oșan, pe care o așteptăm să petreacă o noapte de neuitat la Vila Class. Ne pare rău că nu am reușit să oferim fiecărui participant un premiu, dar vă promitem că veți mai avea ocazia pe viitor să câștigați premii.

Toate cele bune! Pe curând!