Cazare Camere Hotel Vila Class **** - Booking

Hotelul "Vila Class" Satu Mare este un Hotel de 4 stele Luxury, care oferă un restaurant “à la carte” elegant şi camere dotate cu facilităţi ultramoderne.

Situată la cinci minute de centru, Hotelul "Vila Class" se află în zona istorică a orașului Satu Mare, destul de aproape de centru pentru a avea toate facilitățile la îndemână și suficient de departe pentru a te retrage în liniște după o zi istovitoare. Toate camerele au un design deosebit, o lucrare plină de rafinament ce ne poziționează pe segmentul de business confortabil, fiind dotate cu tehnologie modernă și facilități de relaxare. Dacă ești în vacanță, daca ai o călătorie de afaceri, dacă vrei să te relaxezi sau să stai într-un loc de excepție, te invităm la Hotelul "Vila Class". Merită fiecare clipă!

Camerele Class, amenajate elegant de designerii noștri, te întâmpină cu o selecție de vinuri “Crama Rătești” Satu Mare. Moderne și spațioase, camerele au încălzire în pardoseală și aer condiționat, perne şi lenjerie de pat hipoalergică, saltele Serta Perfect Sleeper – cu un confort unic în lume. Includ o zonă de relaxare cu Smart TV cu ecran plat, media hub şi minibar, prin cablu si wi-fi, halat de baie, papuci și, nu în ultimul rând, produse cosmetice din gama premium.

Restaurantul Class servește un bogat mic dejun ”a la carte” în fiecare dimineață, preparate culinare delicioase din bucătăria internațională și românească. Prânzul și cina le puteți lua iarna în ambianța oferită de restaurantul nostru, petrecând în armonia șemineelor momente unice și admirând frumusețea tablourilor vegetale.

Vara invităm oaspeții în oaza de liniște din Grădina de Vară Class unde, în zilele toride, clima de terasă va face din prânzul dumneavoastra unul memorabil. Formalitățile de check-out se pot face confortabil până la ora 12.00, astfel încât oaspeții să se poată relaxa cu o ceașcă de cafea.

Hotelul "Vila Class" se află la 5 minute de Gara orașului Satu Mare și la 15 minute cu mașina de Aeroportul Internațional.

Hotelul "Vila Class" este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de Arhitectură, Gastronomie și Cultură.

 

POLITICA DE REZERVARE SI ANULARE CAZARE


ORICE REZERVARE EFECTUATA PRESUPUNE ACCEPTAREA URMATOARELOR CONDITII:Beneficiarul are urmatoarele drepturi si obligatii:

a. sa primeasca serviciile care fac obiectul prezentului contract la timp, conform comenzii emise si la cele mai inalte standarde calitative

b. anularea rezervarilor vor fi efectute cu cel putin 64 de ore inaintea intrarii clientilor(ora 15.00), prin e-mail

c. in cazul anularii rezervarii facute cu 48 de ore inainte de sosirea clientilor(ora 15.00), beneficiarul va achita 50% din valoarea cazarii pentru fiecare camera comandata si neutilizata

d. in cazul anularii rezervarii facute cu 36 de ore inainte de sosirea clientilor(ora 15.00), beneficiarul va achita 75% din valoarea cazarii pentru fiecare camera comandata si neutilizata

e. in cazul anularii rezervarii facute cu 24 ore sau mai putin inainte de sosirea clientilor(ora 15.00), beneficiarul va achita 100% din valoarea cazarii pentru fiecare camera comandata si neutilizata

f. in cazul camerelor neonorate se va achita 100% din valoarea camerei

g. sa achite contravaloarea serviciilor prestate de prestator la termenul, in modalitatea si in cuantumul convenit

 

Orice rezervare, efectuata prin orice mijloc de comunicare, se supune conditiilor de mai sus.